نمایش پست تنها
قدیمی 10-27-2010, 10:10 AM   #1
dean
پیشکسوت استقلالی

آواتار dean

سپاس از دیگران: 1,089
دارای سپاس 3,717 بار در 275 پست
پیش فرض قلم آبی استقلالی ( وب لاگهای استقلالی )

جمعه 20 آبان 1390

قوانین و مقررات مربوط به قلم آبی استقلالی.

توجه داشته باشید که با عضویت در قلم آبی امکان دادن رای منفی به اخبار را نخواهید داشت.

عنوان وبلاگ : وبلاگها باید نام داشته باشند. از نوشتن هر گونه مطلب با حروف غیر فارسی و اضافه کردن هر مطلبی به غیر از نام وبلاگ ، جداً خودداری کنید. عنوان وبلاگ باید مرتبط با متن آن باشد. اضافه کردن عباراتی چون "حتما ببینید" یا "دیدنی" یا "جالب" و غیره به هیچ وجه مجاز نیست. (شما می توانید در صورتی که وبلاگ شما دنباله دار است، از شماره نیز استفاده کنید)

تاریخ وبلاگ :
تاریخ شمسی باید در فیلد مربوط درج شود

منبع وبلاگ : نام شاعر و یا نویسنده و منبع مطلب باید در قسمت آخر مطلب قرار گیرد. درج هر گونه منبع یا امضا به هر صورت در متن وبلاگ ممنوع است. در صورتی که وبلاگ از خودتان است، "خودم" منبع مطلب نمی تواند باشد لطفا نام خود یا نام کاربری خود را به عنوان منبع نوشته درج نمایید. در صورتی که منبع اصلی مطلب مشخص نیست مطلب را درج نفرمایید. درج منبع باید با نوشتن نام وبسایت یا وبلاگ یا نویسنده (و نه آدرس اینترنتی) فقط و فقط در فیلد منبع صورت گیرد.
همچنین خواهش می کنم به این نکته مهم توجه کنید. در صورتی که نویسنده مطلب شما نیستید خواهش می کنم از نوشتن نام خود یا "خودم" و یا نام کاربری خودتان جدا خودداری فرمایید. در صورتی که این موضوع مشخص شود حق وبلاگ نویسی از کاربری شما گرفته خواهد شد.

توضیح: نوشتن منبع به صورت نام به این معنی است که برای مثال اگر منبع مطلبی که شما برای ارسال وبلاگتون انتخاب کردین سایت goal.com هست باید در کادر منبع بنویسید: سایت گل یا goal
همچنین خواهش می کنم به این نکته مهم توجه کنید. در صورتی که نویسنده مطلب شما نیستید از نوشتن نام خود یا "خودم" و یا نام کاربری خودتان جدا خودداری فرمایید. در صورتی که این موضوع مشخص شود حق وبلاگ نویسی از کاربری شما گرفته خواهد شد.
منبع وبلاگ نمی تواند اینترنت،گوگل،یاهو، ناشناس و از این قبیل موارد باشد.نوشتن نام دقیق منبع الزامیست.

فرمت محتوای وبلاگ : اندازه ی فونت نوشته ها نمی باید بیش از اندازه بزرگ و یا بیش از انداره کوچک و ناخوانا باشد. وبلاگ هایی که بیش از حد طولانی هستند می توانند به چند قسمت تقسیم شوند.

محتوای وبلاگ : هرگونه مطلب یا نظر سیاسی ، مذهبی ، نژاد پرستانه یا علیه قوم ها و جنسیت انسانها ممنوع می باشد. همچنین هر گونه مطلبی که باعث آزار روح انسان شود ممنوع میباشد( نظیر جنگ ، قتل، کشتار و صحنه های فجیع). هر گونه بی احترامی و توهین مستقیم و غیر مستقیم به افراد ورزشی و غیر ورزشی ممنوع میباشد.

درج عکس در وبلاگ : عکس ها باید مجموعا کمتر از 500 کیلوبایت باشند و تعداد آنها از 5 بیشتر نباشد. هر گونه عکس که مخالف با فرهنگ ایرانی و استقلالی و خلاف اخلاق سایت ورزشی باشد ممنوع میباشد. همچنین درج کاریکاتور از افراد ورزشی مجاز است.
همچنین قراردادن تصاویری که طنزی توهین آمیز به تیم ها و بازیکنان محسوب شود ممنوع می باشد

طرح مسائل فردی و شخصی در وبلاگ : در صورت بروز هر گونه مشکل و اختلاف بین اعضا و یا اعضا با تیم مدیریت سایت ، پیشکسوتان و دیگر مسئولان سایت ، نوشتن هر گونه وبلاگ و مطرح کردن آن به صورت عمومی ممنوع می باشد. شما می توانید این مسائل را با پیام خصوصی با تیم مدیریت در میان بگذارید. اعتراض به هر روند و رفتار و اشخاص در وبلاگ های استقلالی ممنوع می باشد.

درج مطالب خداحافظی از سایت و از دیگران و نیز مطالب بازگشت به سایت در وبلاگ ها ممنوع است.

درج لینک :
درج هر گونه لینک به هر سایتی جز استقلالی در وبلاگ ها ممنوع است.

توضیح لینک: به کلمه،جمله یا تصویری لینک دار می گویند که وقتی نشانه گر ماوس بر روی آن قرار می گیرد به شکل دست در می آید و با کلیک بر روی آن به یک سایت یا وبلاگ به غیر از استقلالی منتقل می شوین.

تشکیل گروه : نوشتن وبلاگ هایی که تشکیل گروه رو تبلیغ می کنن ممنوع می باشد.(گروه های ورزشی، حمایت از یک تیم و ....)

بابت رعایت نکردن هر یک از قوانین گفته شده شما یک تذکر دریافت می کنید.

طبق مقررات تذکر چهارم باعث گرفتن مجوز وبلاگ نویسی به مدت یک هفته از شما خواهد شد.

بعد از یک هفته مجددا مجوز به شما داده می شود. این بار دریافت دومین تذکر باعث گرفته شدن مجوز به مدت یک ماه از شما خواهد شد. اگر بعد از گرفتن مجوز باز هم قانونی توسط شما نقض شد برای همیشه مجوز وبلاگ نویسی از شما گرفته خواهد شد.

توجه:هر کاربر در طول روز فقط مجوز ارسال یک وبلاگ را دارد. مهلت ویرایش وبلاگ 30 دقیقه است.

در صورت عدم انجام قوانین و مقررات قلم آبی ، با پوزش وبلاگ شما حذف خواهد شد و نیز ممکن است امکان درج وبلاگ از شما گرفته شود.

تذکر: قوانین و مقررات گروه قلم آبی (وبلاگ های استقلالی) در هر زمان که نیاز باشد و لازم دانسته شود توسط مسئولان و مدیران سایت تغییر خواهد کرد.

از شما خواهش میکنم از نوشتن هر گونه مطلب و یا نظر در این قسمت خودداری کنید این تاپیک تنها مخصوص قلم آبی استقلال و وب لاگ هفته میباشد.

گروه نظارت و انتخاب قلم آبی (وبلاگ های استقلالی) :

خانمها:

bahareman

neda

Timoti

آقایان:

Mohsen_Abi

Heravi

Sati147

liver

از شما خواهش میکنم با گروه قلم آبی استقلالی و مدیریت این قسمت همکاری لازم را انجام دهید .

ویرایش توسط neda : 01-11-2012 در ساعت 10:31 PM
dean آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
93 کاربری که سپاسگزارند از dean برای این پست
abidel_21, abolfazlss, adel13, afshins, ahmad613, Akhavan, ali_esteghlali, ali_esteghlalii, ali-414, Alibarca, Amir_sp, Amir_SS, amirhousein, amirsiavoshi, anali, apple, arezoo-ss, arshin7taji, arshinblue, bale-shekaste, barca-inter, Batool7, blackspideronly, boys_2009, cesc, DENIZ, ebrahim1119, ebrom, ELIjoon, elmira, elsom, Emperatour, Emperor-, esimesi, esteghlal13, farasat, FARHAD_ABI, ghobakhloo, GLOBAZ, hanieh, hassan-rey-abi, hassanpiri, heravi, heshi, homa, hosseinkomijani, kamyar, kingdom, liver, loveless24, majed7, majidiss, mani109, Maradona90, maryam_Taji, memar, milad_mafia, mobi, moha, Mohammadss_74, mohsen_200, mohsen274, moriwneb, morteza3, mriper, MRSotodeh, n00Ra, Nasser_khan, nazi-sh, neda, nemesis, NILOOFAR_E_ABI, ostoreyeabi, pe3are_abi, pesky2010, rezash, saeedarab, said2009, saman1_ss, sati147, seven-blue, shadan, sobhanss, timoti, vederkophen, XAVI, yegane_ABI, yeganehss, zaman