آخرين ارسال ها

قدیمی 06-25-2009, 07:04 PM   #1
مدیر کل انجمن
 
 آواتار HOUMAN
 
تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 196
سپاس از دیگران: 5,546
دارای سپاس 5,470 بار در 1,162 پست
پیش فرض غذاهای غیرگوشتی

غذاهای غیر گوشتی

ویرایش توسط HOUMAN : 02-22-2011 در ساعت 10:14 AM
HOUMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 3 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 07-06-2009, 02:38 PM   #2
یک ستاره
 
 آواتار alir
 
تاریخ عضویت: Jul 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 0
سپاس از دیگران: 0
دارای سپاس 91 بار در 63 پست
پیش فرض

املت هندی

همیشه كه قرار نیست خانم خانه یك غذای خارجی بپزد و شما بخورید. گاهی هم نوبت شماست كه با پخت یك غذای متفاوت و خارجی، اهل خانه را متعجب كنید.

پس اگر قرار است امشب خانمتان دیرتر به خانه برسد و شما مسئولیت پخت غذا را برعهده گرفتهاید، آستینها را بالا بزنید.

نترسید؛ غذای سریع و مردانه این هفته اگرچه خارجی است و به كشور هندوستان تعلق دارد، ولی با كمی تغییرات، چیزی شبیه به املت خودمان است، با این تفاوت كه در آن از گوجه فرنگی خبری نیست.

شما آقایان هم كه هر چقدر غذا پختن بلد نباشید، پخت انواع و اقسام نیمروها و املتها را میدانید. پس نیم ساعت پیش از رسیدن خانمتان به خانه شروع كنید.

مدت زمان لازم برای آمادهسازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت غذا: 20 دقیقه



مواد لازم:

یك عدد پیاز كوچك (ریز خرد شود)

2 عدد فلفل سبز تند (خرد شود)

20 گرم برگ گشنیز تازه

4 عدد تخممرغ

یك قاشق چایخوری سرخالی نمك

2 قاشق سوپخوری روغن سرخ کردنی

پودر فلفل سیاه به مقدار لازم



طرز تهیه:

1 - پیاز ، فلفل و گشنیز خرد شده را در كاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط كنید.



2 - كاسه بلوری دیگری آماده كنید و تخممرغها را پس از شكستن در آن، خوب هم بزنید.



3 - مخلوط پیازی را به تخممرغهای زده شده اضافه كنید.



4 - این مخلوط را با اضافه كردن نمك و كمی فلفل سیاه مزهدار كرده و خوب هم بزنید.



5 - در تابه بزرگی یك قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یكباره در روغن داغشده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخممرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.

پس از اینكه قسمت زیرین املت طلاییرنگ شد، با استفاده از كفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.

نكته: پس از برگرداندن املت، با استفاده از كفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد كنید تا اگر در قسمتهایی از آن، تخممرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.



6 - در پایان، این املت هندی را در ظرفی ریخته و همراه كاهو ، سالاد یا ترشی تند سرو كنید.

نكته: همانطور كه میدانید این غذا هندی است، پس اگر شما یا دیگر اهالی خانواده به طعم تند عادت ندارید، میزان فلفل سبز تند آن را كم كنید؛ در غیر اینصورت علاوه بر فلفل سبز، كمی پودر فلفل قرمز نیز به آن اضافه كنید.
alir آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 2 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 07-06-2009, 02:40 PM   #3
یک ستاره
 
 آواتار alir
 
تاریخ عضویت: Jul 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 0
سپاس از دیگران: 0
دارای سپاس 91 بار در 63 پست
پیش فرض

املت تایلندی



مواد لازم :
تخم مرغ 6 عدد
روغن ماهی 1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 225 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
پیاز کوچک 1 عدد خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی 1 عدد
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری




طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را در روغن ماهی به صورت خاگینه در آوردید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیافزایید. سیر و پیاز را نیز به مواد افزوده و تفت دهید و نمک و فلفل را به آن بیافزایید.

گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. برای تزئین می توانید از گشنیز یا حلقه های خیار و گوجه فرنگی استفاده کنید.

منبع : سلامتی و تغذیه
alir آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 2 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 07-06-2009, 02:41 PM   #4
مدیر کل انجمن
 
 آواتار HOUMAN
 
تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 196
سپاس از دیگران: 5,546
دارای سپاس 5,470 بار در 1,162 پست
پیش فرض

باید خوشمزه باشه
HOUMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 2 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 07-01-2010, 03:59 PM   #5
مدیر کل انجمن
 
 آواتار hanieh
 
تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 116
سپاس از دیگران: 2,126
دارای سپاس 5,137 بار در 946 پست
پیش فرض

اردور بادنجان

مواد لازم

بادنجان چهار عدد
سير رندهشده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پيمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفيد يك پيمانه
كره 50 گرم
جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
نمك وفلفل به ميزان لازم

اردور بادنجان

اردور بادنجان

طرز تهيه

اول بادنجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت ميدهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط ميكنيم كمي توي بادنجانها را خالي كرده از اين مواد درون بادنجان ريخته و با پشت قاشق صاف ميكنيم. در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقههاي گوجهفرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد گذاشته تا اردور آماده شود.
hanieh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 2 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 09-27-2010, 09:12 AM   #6
مدیر کل انجمن
 
 آواتار neda
 
تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 0
سپاس از دیگران: 2,085
دارای سپاس 5,414 بار در 1,091 پست
پیش فرض مافین کدو


مواد لازم

سیبزمینی.................................. ........ یك عدد
كدو و تخم مرغ .......................................از هر کدام دو عدد
آرد............................................ ......... چهار قاشق سوپخوری
كره .................................................. ..دو قاشق سوپخوری
شیر .................................................. ..یك پیمانه
نمك و فلفل ............................................به میزان لازم طرز تهیه

سیبزمینی و كدوها را نگینی خرد كرده و در كره تفت میدهیم تا كمی سرخ شود. نمك و فلفل میزنیم. در ظرف دیگری تخممرغها، آرد و شیر را با هم مخلوط كرده و میزنیم تا یكدست شود بعد به كدو اضافه میكنیم و هم میزنیم. قالب مافینها را چرب كرده و كمی آرد میپاشیم و مایه را در آنها میریزیم و در فری كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم. برای اطمینان از پخت داخل مافین خلال دندان وارد كرده اگر چیزی به آن نچسبد آماده است.
neda آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 2 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 02-22-2011, 09:59 AM   #7
مدیر کل انجمن
 
 آواتار HOUMAN
 
تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 196
سپاس از دیگران: 5,546
دارای سپاس 5,470 بار در 1,162 پست
پیش فرض

مرسی از دستور این غذا . فقط سوالی که هست اینه که این رو با مرغ هم میشه درست کرد ؟
HOUMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 2 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 02-22-2011, 10:10 AM   #8
مدیر کل انجمن
 
 آواتار neda
 
تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 0
سپاس از دیگران: 2,085
دارای سپاس 5,414 بار در 1,091 پست
پیش فرض

هومن جان فکر میکنم بشه با مرغ هم درستش کرد. چون معمولا توی غذاهای گوشتی میشه جای گوشت قرمز و گوشت سفید رو عوض کرد.
neda آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 2 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 02-23-2011, 08:24 AM   #9
مدیر کل انجمن
 
 آواتار neda
 
تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 0
سپاس از دیگران: 2,085
دارای سپاس 5,414 بار در 1,091 پست
پیش فرض طرز تهیه کوکوی گل کلم


مواد لازم برای ۶ نفر:

گلکلم متوسط ............................................ 1 عدد
تخم مرغ............................................ ........ 6 عدد
پیاز سرخ کرده.......................................... ... ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن.......................................... ............. ۳ قاشق سوپخوری
زعفران...................................... ............... کمی
جوششیرین.................................. ............. ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل.......................................... ..... به میزان لازم

طرز تهیه:



گل کلمها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با آب و نمک میپزیم. هنگامی که پخته شد آنها را در سبدی ریخته و میگذاریم آب آنها کاملا گرفته شود. حالا با چنگال آنها را کمی نرم میکنیم. در ظرفی دیگر تخممرغها را شکسته و کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه میکنیم. آنها را میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس زغفران را در کمی آب جوش وجوش شیرین را در کمی آب سرد حل کرده و به تخممرغها اضافه میکنیم. پیاز داغ و گلکلمهایی که کاملا خنک شدهاند به مایه تخممرغ اضافه کرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط میکنیم. سپس روغن را در ظرفی که مناسب سرخ کردن باشد ریخته و میگذاریم کمی داغ شود. در نهایت مایه کوکو را داخل ظرف ریخته و حرارت را کم میکنیم تا بخوبی سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن را به تکههایی تقسیم کرده و بر میگردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود.


منبع :سیمرغ
neda آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 3 کاربر به این پست سپاس داده اند.
قدیمی 06-17-2011, 11:14 AM   #10
مدیر کل انجمن
 
 آواتار neda
 
تاریخ عضویت: Jun 2009
محل سکونت: Iran
نوشته ها: 0
سپاس از دیگران: 2,085
دارای سپاس 5,414 بار در 1,091 پست
پیش فرض برگر گیاهخواران


این برگر غذایی مناسب برای گیاهخواران و تمام کسانی است که به سلامتی خود علاقه دارند...

مواد لازم برای 2 نفر:

سیب زمینی=315 گرم

هویج=125 گرم

برگ موسیر یا پیازچه=7 گرم

سیر=1 پر

روغن آفتابگردان=3 قاشق غذاخوری

کره=یک تکه کوچک

کرفس=125 گرم

پیاز متوسط=1 عدد

تخم مرغ=1عدد

آرد ذرت=4 قاشق غذاخوری

تخمه پوست کنده آفتابگردان=1 قاشق غذاخوری

برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین=مقداری


طرزتهیه :

مدت آماده سازی:حدود 1 ساعت

مدت پخت:20 دقیقه


1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید.

2. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید.

3. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه کنید.

4. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید.

5. مخلوط سیب زمینی را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتی متر تقسیم کنید.

6. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون،روی حرارت متوسط داغ کنید.

7. برگرها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود.

8. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید.

9. برگرها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.


ارزش غذایی هر وعده:
کالری=450 واحد پروتئین=23 گرم چربی=20 گرم کربوهیدرات=45 گرم
neda آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تعداد 3 کاربر به این پست سپاس داده اند.
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلک ها فعال است
[IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال




Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO

Persian Language By WebAlfa Ver 2.8