آخرين ارسال ها

بازگشت   انجمن استقلالی > آرشیو استقلالی > آرشیو ورزش

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-18-2011, 07:33 PM   #101
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

سپاس از دیگران: 2,257
دارای سپاس 5,369 بار در 2,432 پست

هافبک دفاعی پرسپولیس قطعاً خارجی خواهد بود

البته حمید استیلی تمایل زیادی داشت تا مهدی کیانی هافبک دفاعی تراکتورسازی را به پرسپولیس بیاورد اما این بازیکن در تبریز ماندگار شد. گزینه دوم پرسپولیسی ها آندرانیک تیموریان بود که او هم راهی تیم رقیب شد.

تردید حمید استیلی برای جذب حسین کاظمی باعث شد هافبک فصل گذشته استیل آذین هم با راه آهن به توافق برسد تا پرونده جذب یک هافبک دفاعی برای پرسپولیس پیچیده شود.

حالا حمید استیلی قصد دارد با جذب یک هافبک دفاعی خارجی در کنار مازیار زارع خیال خود را از این پست آسوده کند. یکی از این گزینه ها الونگ است که در تمرین روز شنبه پرسپولیس حضور فعالی داشت و باانگیزه ظاهر شد.

البته هنوز معلوم نیست که الونگ فصل آینده پرسپولیس را همراهی کند به این دلیل که قرار است یک هافبک دفاعی ملی پوش آفریقایی در اردوی ترکیه به تمرینات پرسپولیس اضافه شود و استیلی در نهایت از بین الونگ و این بازیکن یکی را برای پست هافبک دفاعی به باشگاه معرفی کند.

البته حمید استیلی از الونگ خواسته بود در اردوی ترکیه پرسپولیس را همراهی کند اما این بازیکن کامرونی به خاطر بدهی مالیاتی نتوانست همراه پرسپولیس به ترکیه سفر کند و در تهران ماندنی شد. آنچه مسلم است اینکه تکلیف هافبک دفاعی پرسپولیسی ها که قطعا خارجی خواهد بود تا پایان هفته مشخص می شود.
Steghlal آنلاین نیست.  
2 کاربری که سپاسگزارند از Steghlal برای این پست
قدیمی 07-18-2011, 07:38 PM   #102
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

مهاجم پرسپولیس با ماشینسازی قرارداد امضا کرد

بر اساس اعلام روابط عمومی باشگاه ماشینسازی، سعید حلافی که فصل گذشته در پرسپولیس بازی می کرد با عقد قرارداد رسمی به عضویت تیم فوتبال ماشین سازی تبریز درآمد.

سعید حلافی پیش تر در تیم های فولاد خوزستان، صنعت نفت آبادان، راه آهن شهرری و پرسپولیس تهران توپ زده است.

حلافی به عنوان سهمیه زیر 23 سال برای ماشین سازی دبیری در فصل جدید مسابقات لیگ دسته اول فوتبال باشگاه های کشور بازی خواهد کرد.
Steghlal آنلاین نیست.  
قدیمی 07-18-2011, 10:37 PM   #103
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

پژمان نوري در آستانه پرسپوليسي شدن

درباره پژمان نوري اخبار ضد و نقيض فراواني در بازار نقل و انتقالات امسال شنيده شده، اما به نظر ميرسد او در آستانه پيوستن به باشگاه پرسپوليس قرار گرفته و به زودي اين اتفاق رخ خواهد داد.

كاپيتان دو سال اخير ملوان كه با تيم الامارات به توافق دست يافته بود از پيوستن به اين باشگاه پشيمان شده و طي روزهاي اخير دو باشگاه ملوان و پرسپوليس بهطور جدي خواهان به خدمت گرفتن او شدهاند. اما شنيدههاي ما حاكي است پژمان بعد از بازي ديروز تيم ملي مذاكرات خود را با باشگاه تهراني تا مراحل خوبي پيش برده و به زودي با اين تيم قرارداد رسمي خواهد بست.

نوري در حال حاضر در انزلي به سر ميبرد و به زودي براي عقد قرارداد با پرسپوليس راهي تهران خواهد شد.
Steghlal آنلاین نیست.  
قدیمی 07-19-2011, 08:29 PM   #104
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

نوری : در ایران فقط برای ملوان بازی می کنم

در حالی که برخی رسانه ها از حضور قریب الوقوع پژمان نوری هافبک فصل گذشته ملوان در پرسپولیس خبر می دهند، ملی پوش فوتبال ایران خبرهای پیرامون بازگشت به لیگ برتر ایران را تکذیب می کند.

پژمان نوری در خصوص شایعات بازگشت به پرسپولیس ؛ می گوید: من با باشگاه الامارات قرارداد ده برگی امضا کردم و در حال حاضر بازیکن این تیم هستم ضمن اینکه مسئولان باشگاه اماراتی اجازه جدایی از این تیم را به من نمی دهند.

وی افزود: برای پرسپولیس و هوادارانش ارزش زیادی قائل هستم و خاطرات خوبی با پیراهن این تیم دارم ولی همانطور که قبلا اعلام کردم در ایران فقط برای ملوان بازی می کنم و مذاکره ای هم با پرسپولیس تداشته ام. مردم انزلی تعصب ویژه ای روی بازیکنان بومی دارند و من احساس مردم انزلی را در این خصوص درک می کنم.

نوری در پایان، گفت: تحت شرایط خاص با الامارات قرارداد امضا کردم و بعید است مسئولان باشگاه اماراتی اجازه جدایی از این تیم را به من بدهند.
Steghlal آنلاین نیست.  
قدیمی 07-19-2011, 08:30 PM   #105
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

خبر های ضد و نقیض درباره ی پژمان نوری / تکلیف نوری فردا مشخص میشود !!!

پژمان نوری بازیکن فصل پیش ملوان انزلی که همراه این تیم به نایب قهرمانی جام حذفی دست پیدا کرده بود، هنوز وضعیتش برای سال آینده مشخص نشده است.

نوری که چند هفته پیش با مسوولان باشگاه الامارات امارات به توافق رسیده بود، به احتمال فراوان به این تیم نخواهد رفت و قصد دارد فوتبالش را در ایران دنبال کند.

تیم های ملوان و پرسپولیس تمایل دارند تا از این نوری استفاده کنند.

مسوولان پرسپولیس می کوشند تا نوری را بگیرند و خط میانی خود را تقویت کنند.

با این حال وضعیت نوری فردا مشخص خواهد شد.
Steghlal آنلاین نیست.  
قدیمی 07-19-2011, 08:31 PM   #106
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

نوري: به پرسپوليسيها گفتم به احترام ملوان نميآيم

پژمان نوري درباره حرف و حديثهاي اخير مبني بر حضورش در پرسپوليس اظهار داشت: من حرف خاصي با پرسپوليسيها براي پيوستن به اين تيم نزدم. دو بار با حبيب كاشاني و استيلي حرف زدم اما با مستنداتي كه داشتم به آنها ثابت كردم كه نميتوانم پرسپوليسي شوم. طرف قرارداد حال حاضر من الامارات امارات است و من نميتوانم از اين تيم جدا شوم و كار ديگري انجام دهم.

اين بازيكن در جواب اين سؤال كه چه دلايلي براي پرسپوليسي نشدن داشتيد، گفت: وقتي با استيلي و كاشاني حرف زدم خود آنها شاهدند نه درباره پول حرف زدم و نه درباره مسائل ديگر فقط گفتم با توجه به اتفاقات فينال جام حذفي در انزلي به احترام ملوان و مخصوصا هواداران خونگرم و دوست داشتني اين تيم نميتوانم به پرسپوليس بيايم و دليل اصلي نيز فقط همين بود. خود پرسپوليسيها هم ميتوانند شهادت بدهند.

نوري خاطرنشان كرد: پس از اينكه متوجه شدم نميتوانم با ملوانيها توافق برسم با الامارات قرارداد بستم. خود مسئولان ملوان هم ميدانند كه اولويت من اين تيم بود اما بخاطر برخي مسائل تصميمم عوض شد ولي آقايان طوري در داخل شهر عليه من جبههگيري درست كردند تا به مردم اطلاعات غلط بدهند. با اين حال مردم انزلي آنقدر فهيم هستند تا همه چيز را متوجه شوند. مردم انزلي ميدانند كه نوري متعلق به انزلي است و قلب و جانش براي آنان ميتپد.
Steghlal آنلاین نیست.  
قدیمی 07-20-2011, 01:07 PM   #107
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

کاپیتان تیم ملی گینه در یک قدمی پرسپولیس

فصل گذشته پرسپولیس با در اختیار داشتن تیاگو، آرفی و سکوبرت سه سهمیه خارجی خود را استفاده کرد و با استفاده از سهمیه آسیایی وحید هاشمیان را به خدمت گرفت.

با حضور استیلی سیاست باشگاه نسبت به جذب بازیکن خارجی تغییر کرده و سرخپوشان قصد دارند در جذب بازیکنان خارجی دقت کرده و به طور کامل آن ها را مورد ارزیابی قرار دهند.

در طول این مدت cd های مختلفی از بازیکنان خارجی در باشگاه دیده شد تا استیلی و کمیته فنی با مشاهده آن ها در موردشان نظر بدهند. یکی از کسانی که قرار شد در اردوی ترکیه به جمع سرخپوشان اضافه شود با پرسپولیس تمرین کند عمر کالابان است.

بازیکن آفریقایی که قرار است برای برطرف کردن نیاز پرسپولیس در خط دفاعی به این تیم اضافه شود. عمر کالابان متولد 8 آوریل 1981 میلادی هست (30 ساله) که سابقه حضور در تیم های فرانسوی و ترکیه ای را دارد.

او از سال 2007 تا 2011 در تیم مانی سا اسپور ترکیه بازی کرد و قبل از آن نیز در لیگ فرانسه حضور داشته است. کالابان قبل از حضور در ترکیه مدتی در تیم مطرح اوسر فرانسه توپ زد و سابقه 20 بازی در لیگ دسته اول این کشور را دارد.

این مدافع بلند قامت سابقه 35 بازی ملی در کارنامه خود دارد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید کالابان در حال حاضر کاپیتان تیم ملی گینه است. او در این 35 بازی 3 گل با پیراهن تیم ملی کشورش به ثمر رسانده است.

کاپیتان تیم ملی گینه با توجه به قد و بالای بلندش توانایی سرزنی بالایی دارد. قد کالابان یک متر و نود و یک سانتی متر و وزنش 82 کیلوگرم است. این بازیکن 30 ساله با سابقه ملی خوب حالا شانس بازی در پرسپولیس را دارد.

پیش از این فیلم بازی این بازیکن در اختیار کادرفنی قرار گرفته بود و پرسپولیسی ها حسابی از نحوه بازی او تعریف کرده بودند. او البته به عنوان بازیکن تستی در تمرینات پرسپولیس حضور نخواهد داشت و تمرینات خود را به صورت جدی با پرسپولیس آغاز می کند.

در صورتی که حمید استیلی در جلسات تمرینی از عملکرد او ابراز رضایت کرده این بازیکن با تهران سفر می کند تا قرارداد خود را با پرسپولیس ثبت کند.
Steghlal آنلاین نیست.  
قدیمی 07-20-2011, 01:07 PM   #108
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

استیلی به معدنچی چراغ سبز نشان خواهد داد؟

در حالی که مهرزاد معدنچی هنوز تیم آینده خود را انتخاب نکرده و تمایل زیادی دارد فصل آینده را در تیم محبوبش پرسپولیس بازی کند، مسئولان باشگاه استقلال سخت به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن شیرازی هستند.

باشگاه استقلال بعد از عدم توافق نهایی با فریدون زندی با مدیربرنامه های مهرزاد معدنچی تماس گرفت تا در خصوص شرایط او پرس و جو کند.

این در حالیست که پرسپولیس در لیست بازیکنان داخلی هنوز دو جای خالی دارد و برای حل شدن مشکلاتش به سراغ بازیکنان خارجی رفته! چه بسا

چراغ سبز استیلی برای حضور معدنچی در تمرینات پرسپولیس باعث اثبات دوباره شایستگی های این بازیکن باشد.

با این حال هرچند به نظر می رسد مسئولان باشگاه استقلال خبر مذاکره با معدنچی را تکذیب کنند اما راوی از تماس های فتح الله زاده با مدیربرنامه های معدنچی خبر می دهد. هر چند بعید است مهرزاد به پیشنهاد آبی ها پاسخ مثبت دهد.
Steghlal آنلاین نیست.  
قدیمی 07-21-2011, 01:13 PM   #109
ناظم انجمن فوتبال داخلی

آواتار Steghlal

رضا حمزه پور به پرسپولیس خواهد پیوست

رضا حمزه پور یکی از بازیکنانی است که طی روزهای اخیر با پرسپولیسی ها تمرین می کند و بازیکن تستی تیم است. عملکرد خوب او در این مدت باعث شده استیلی و مربیان تیم از او راضی باشند و به فکر ثبت قرارداد با این بازیکن بیفتند.

حمزه پور صبح دیروز به همراه یکی از مسئولین باشگاه بعد از تمرین به سفارت ایران در آنکار رفتند. حمزه پور با امضای برگه تایید وکالت پدر و مادرش، اختیار داد که به جای او قراردادش را در هیئت فوتبال تهران ثبت کنند. با ارسال برگه تایید وکالت این بازیکن مشکلی برای ثبت قرارداد با پرسپولیس ندارد.
Steghlal آنلاین نیست.  
قدیمی 07-21-2011, 06:33 PM   #110
ممنوع شده

آواتار ali_esteghlali

سپاس از دیگران: 7,223
دارای سپاس 8,583 بار در 3,644 پست

فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران ساعت 24 شنبه در حالی به پایان می رسد که ملی پوشان ایران بعد از اتمام نقل و انتقالات هم 72 ساعت برای انتخاب تیم آینده فرصت دارند.

پرسپولیس تاکنون 4 سهمیه از 6 سهمیه بازیکنان داخلی اش را با حضور علی کریمی، محمد نصرتی، میثاق معمارزاده و مهرداد اولادی پر کرده است. این در حالیست که سرخپوشان پایتخت در اردوی ترکیه در حال ارزیابی شرایط بازیکنان خارجی هستند.

پرسپولیس در فصل جدید می تواند 4 بازیکن خارجی جذب کند که یکی از آن ها سهمیه آسیایی محسوب می شود و با بازیکنان آسیایی قابل جذب خواهد بود. علاوه بر این در لیست بازیکنان داخلی هنوز دو جای خالی به چشم می خورد.

با توجه به پایان مهلت نقل و انتقالات تیم های لیگ برتری در ساعت 24 شنبه در صورتی که پرسپولیس ی ها تا آن زمان با بازیکن مورد نظرشان به توافق نرسند 72 ساعت فرصت خواهند داشت تا با استفاده از بازیکنان ملی پوش دو سهمیه خود را تکمیل کنند.

ضمن اینکه تیم های لیگ برتری برای جذب بازیکنان خارجی فرصت بیشتری دارند و به این ترتیب پرسپولیس ی ها با دقت و وسواس بیشتری به دنبال جذب بازیکنان خارجی با کیفیت هستند.
ali_esteghlali آنلاین نیست.  
کاربری که به پست ali_esteghlali سپاس داده اند
موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش