آخرين ارسال ها

قدیمی 06-01-2011, 04:56 AM   #1
پیشکسوت استقلالی

آواتار dean

سپاس از دیگران: 1,888
دارای سپاس 5,110 بار در 358 پست
پیش فرض نقل و انتقالات در فوتبال دنیا

با درود به شما دوستان عزیز .

این قسمت مخصوص نقل و انتقالات فوتبال دنیا میباشد .

فوتبال اروپا ، فوتبال آمریکا ، فوتبال آسیا ,..............

همکاران این قسمت ،

خانم شادان ( کاربری shadan )

در صورت علاقه به همکاری با من تماس بگیرید .

dean آنلاین نیست.  
قدیمی 06-02-2011, 04:45 AM   #2
مدیر کل سایت

آواتار Akhavan

سپاس از دیگران: 677
دارای سپاس 5,148 بار در 536 پست
پیش فرض نقل و انتقالات در فوتبال دنیا

نقل و انتقالات در فوتبال دنیا
قدیمی 06-05-2011, 10:18 PM   #3
سردبیر اخبار

آواتار shadan

سپاس از دیگران: 68,726
دارای سپاس 78,978 بار در 18,264 پست

جاناتان دوس سانتوس می خواهد در بارسا بماند

ستاره جوان بارسا در ترکیب تیم گواردیولا جایی ندارد ولی تصمیمی برای ترک رختکن تیم کاتالان ندارد

سایت گل- جاناتان دوس سانتوس ، ستاره جوان دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرد که قصد ندارد تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی رختکن بارسلونا را ترک کند.

این ستاره مکزیکی از فصل 10-2009 که به بارسلونا پیوسته، هنوز نتوانسته در ترکیب ثابت تیم کاتالان جایی برای خود دست و پا کند ولی با این وجود هنوز از راهیابی به ترکیب اصلی بارسا ناامید نشده است

دوس سانتوس به اسپورت گفت:« من در بهترین تیم دنیا بازی می کنم و قراردادم برای یک سال دیگر اعتبار دارد. خیلی سخت است که به ترکیب تیم اصلی راه پیدا کنم ولی سران باشگاه عملکرد من را ارزیابی می کنند و من نمی خواهم بارسلونا را ترک کنم.»

این ستاره 21 ساله معمولا برای بارسلونای بی بازی می کند و این روزها شایعاتی درمورد احتمال انتقال قرضی او به تیم دیگری در لالیگا به گوش می رسد
shadan آنلاین نیست.  
قدیمی 06-05-2011, 10:19 PM   #4
سردبیر اخبار

آواتار shadan

پدرو لئون مجبور به ترک سانتیاگو برنابئو

ستاره جوان اسپانیایی گرچه می خواهددر مادرید بماند ولی با این وجود ورزشگاه برنابئو را ترک خواهد کرد

سایت گل- پدرو لئون در برنامه های فصل بعد مورینیو جایی نخواهد داشت و سران باشگاه مادریدی به او گفته اند که برای فصل بعد به او نیازی ندارند.

مربی پرتغالی رئال با شفافیت و صداقت اعلام کرده که بازیکن سابق ختافه در برنامه هایش جایی ندارد . این ستاره 24ساله فصل گذشته نیز به ندرت در ترکیب رئال قرار می گرفت و تنها در 14 دیدار در تمام رقابتها به میدان رفت.

طبق گزارش منتشره در آ.اس این ستاره جوان با سران باشگاه مادریدی دیدار کرده و خود او تمایلی برای ترک رئال ندارد و می خواهد در این تیم مانده و برای حضور در ترکیب تیم بجنگد.

فلورنتینو پرس برای تابستان امسال خوسه کایخون و حمیت آلتین تاپ را به رختکن تیمش آورده و همین شانس حضور ستاره سابق وایادولید در ترکیب رئال را کمتر از قبل خواهد کرد.

shadan آنلاین نیست.  
قدیمی 06-05-2011, 10:21 PM   #5
سردبیر اخبار

آواتار shadan

گونسالو ایگواین: قصد ندارم از رئال جدا شوم

این در حالی است که در چند روز گذشته شایعاتی در مورد جدایی این بازیکن ملی پوش آرژانتینی از رئال به گوش می رسید

سایت گل- گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتینی رئال مادرید، تاکید کرد که تصمیمی برای ترک این تیم ندارد و قصد دارد تا برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی و به دست آوردن جام با رئال در فصل آینده بجنگد.

این در حالی است که در چند روز گذشته شایعاتی در مورد جدایی این بازیکن ملی پوش آرژانتینی از رئال به گوش می رسید و گفته می شد که یوونتوس به دنبال این بازیکن است اما این ستاره 23 ساله اعلام کرد که قصد ترک باشگاه اسپانیایی را ندارد.

او در گفتگو با برنامه فوتبال برای همه در تلویزیون آرژانتین گفت:" رئال تیم فوق العاده ای است. من چیزهایی خواندم در این مورد که مورینیو گفته ایگواین فروشی نیست. من هم دوست دارم به حضور در رئال ادامه بدهم. میخواهم جام های زیادی به دست بیاورم و احساس می کنم که طرفداران هم من را دوست دارند. چیزی بهتر از بودن در رئال نیست.

من خیلی خوشحال هستم و فرصت زیادی در رئال برای بازی دارم. در این سال ها می توانستیم جام های زیادی به دست بیاوریم و من این فرصت را پیدا کردم که در کنار ستاره هایی بازی کنم که هرگز فکرش را هم نمی کردم."

او همچنین در مورد شایعه انتقال سرخیو آگرو از اتلتیکو مادرید به رئال گفت:" اگر آگرو از من مشاوره بخواهد، من به او می گویم به رئال بیاید. باید کور باشید که او را نخواهید. او یکی از بهترین مهاجمان دنیاست و هر مربی ای او را می خواهد.”
shadan آنلاین نیست.  
قدیمی 06-05-2011, 10:22 PM   #6
سردبیر اخبار

آواتار shadan

کرکیچ شایعه جدایی اش از بارسا را رد کرد

گزارشهای اخیر حکایت از آن دارد که بویان کرکیچ ستاره جوان بارسلونا درفکر ترک این تیم است ولی خود او چنین شایعاتی را رد کرده است
سایت گل- بویان کرکیچ، مهاجم جوان باشگاه بارسلونا شایعاتی مبنی بر احتمال جدایی اش از تیم قهرمان اروپا را رد کرد.

گزارشهای اخیر حکایت از آن دارد که سران بارسا درنظر دارند تا بویان را به عنوان بخشی از وجه خرید جوزپه روسی ، مهاجم ویارئال به این تیم واگذار کنند ولی بویان در صحبتهایی اعلام کرد که می خواهد در نوکمپ بماند و برای بازگشت به ترکیب اصلی بارسا بجنگد.

بویان در صحبتهایی که در ال موندو دپورتیوو منتشر شد، گفت:« من فقط می توانم به این شایعات بخندم.فوتبال همین است و اوضاع خیلی سریع تغییر می کند. باید شفاف بود:من به عنوان پول خرد برای آسان شدن انتقال بازیکن دیگری استفاده نخواهم شد.»

بویان ادامه داد:« و این فقط به خاطر حرفهای من نیست؛ بلکه احساس سران باشگاه هم همین است. هدف من این است تا برای مدتی طولانی در بارسلونا بمانم و در اینجا به موفقیت برسم.من بازیکن جوانی هستم و باید خودم را ثابت کنم.»

مهاجم جوان بارسا در ادامه نسبت به شایعاتی مبنی بر پیوستن جوزپه روسی به ویارئال هم واکنش نشان داد و اعلام کرد که ستاره ایتالیایی توانایی های زیادی برای درخشش در بارسا دارد:« او مهاجم کاملی است و تا به امروز هم گلهای زیادی را برای ویارئال به ثمر رسانده.فکر می کنم او کیفیت کافی برای بازی در بارسلونا دارد.»
shadan آنلاین نیست.  
قدیمی 06-05-2011, 10:23 PM   #7
سردبیر اخبار

آواتار shadan

رم به دنبال جانشین مکسس

مسئولان باشگاه رم قصد دارند چزاره بووو مدافع باشگاه پالرمو را به عنوان جانشین مکسس به خدمت بگیرند

سایت گل – مسئولان باشگاه رم قصد دارند چزاره بووو مدافع باشگاه پالرمو را به عنوان جانشین فلیپ مکسس که این تیم را به مقصد میلان ترک کرده است به خدمت بگیرند.

مکسس بعد از 7 سال حضور در رم تابستان امسال به عنوان بازیکن آزاد این تیم را به مقصد میلان ترک خواهد کرد.

بووو که پیش از این بازیکن رم بوده از سال 2006 به پالرمو پیوست و تا به حال 91 بازی نیز برای این تیم انجام داده است.

فرانکو زاواگلیا مدیر برنامه های بووو معتقد است او به احتمال زیاد تابستان امسال به رم باز میگردد، مخصوصا وقتی دلیو روسی سرمربی مستعفی پالرمو هم به رم بپیوندد.

زاواگلیا می گوید :" اگر دلیو روسی به رم برود بووو نیز به این تیم خواهد پیوست. تیم های زیادی خواهان جذب بووو هستند اما در نهایت باشگاه پالرمو است که در مورد آینده او تصمیم گیری می کند."

" بووو دو سال دیگر با پالرمو قرارداد دارد اما باید دید مسئولان باشگاه در مورد پیشنهادهای دریافتی چه تصمیمی می گیرند. طبیعی است که هر بازیکنی دوست دارد در تیم های بزرگ بازی کند و در رقابت های اروپایی حضور داشته باشد بووو هم از این اصل مستثنی نیست."

بووو در این فصل 32بازی برای پالرمو انجام داد و چهار گل نیز به ثمر رساند.
shadan آنلاین نیست.  
قدیمی 06-05-2011, 10:24 PM   #8
سردبیر اخبار

آواتار shadan

پیرلو: جوزپه روسی خرید خوبی خواهد بود

بازیکن باتجربه یوونتوس معتقد است که تیمش می تواند با خرید روسی بازیکن خوبی را به رختکن تیمش بیاورد

سایت گل- آندره آ پیرلو خرید جدید یوونتوس در صحبتهایی به تمجید از جوزپه روسی پرداخت و امیدوار است تا مهاجم ویارئال را تابستان درتورین ببیند

پیرلو از میلان به یوونتوس پیوست و امیدوار است تا تیمش بتواند بازیکنان بیشتری را برای فصل 12-2011 خریداری کند.

پیرلو در صحبتهایی به کوریره دلوسپورت گفت:« جوزپه روسی در یوونتوس؟ این فوق العاده خواهد بود.او بازیکن فوق العاده ای است که این را در سالهای اخیر نشان داده است.امیدوارم که او در تابستان به تیم بزرگی بپیوندد.»

بینکونری امیدوار است که بتواند در فصل بعد به کورس قهرمانی بازگردد و این درحالی است که بارسلونا هم تلاش گسترده ای را برای جذب روسی آغاز کرده است.

فرناندو رویگ، نایب رئیس ویارئال در این هفته اعلام کرد که هنوز پیشنهادی رسمی برای روسی دریافت نکرده است.

پیرلو در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« ما نیاز داریم تا قهرمانان واقعی را به رختکن تیممان بیاوریم تا بتوانیم به سطح میلان برسیم.مهم این است که بتوانیم به این روند ادامه داده و به روحیه پیروزی طلبانه ادامه دهیم. اوضاع در فصل بعد به خوبی پیش خواهد رفت و مطمئنم که فصل موفقی را پشت سر خواهیم گذاشت.»
shadan آنلاین نیست.  
قدیمی 06-05-2011, 10:28 PM   #9
سردبیر اخبار

آواتار shadan

لوئیس انریکه: با مدیران رم به توافق رسیدیم

لوئیس انریکه پیش از این هدایت تیم دوم باشگاه بارسلونا را برعهده داشت و نتایج خوبی که با این باشگاه کسب کرد، توجهات زیادی را به همراه داشت

سایت گل- لوئیس انریکه، ستاره سابق باشگاه بارسا، تایید کرد یک گام دیگر برای توافق با باشگاه رم برای برعهده گرفتن هدایت این تیم برای فصل آینده نزدیک تر شده است.

لوئیس انریکه پیش از این هدایت تیم دوم باشگاه بارسلونا را برعهده داشت و نتایج خوبی که با این باشگاه کسب کرد، توجهات زیادی را به همراه داشت. او تقریبا مسیری که پپ گواردیولا طی کرده را می پیماید.

این مربی 41 ساله اکنون آماده است تا به یک باشگاه بزرگتر برود تا بتواند خود را به سطح اول فوتبال اروپا برساند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هنوز جزئیات باقی مانده است. پروژه رم بسیار هیجان انگیز و جذاب است. ما به توافق رسیدیم اما هنوز هیچ چیز رسمی نشده است. باید بر سر جزئیات صحبت کنیم."

گفته می شود در صورت توافق نهایی، قرارداد انریکه دو ساله خواهد بود و او برای هر سال 1.6 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد. از سوی دیگر گفته می شود در صورتی که او هدایت رم را برعهده بگیرد، ایوان دلاپنیا، بازیکن سابق بارسا و اسپانیول که به تازگی از فوتبال خداحافظی کرده، به عنوان دستیار او کار خواهد کرد.

دلاپنیا بین سال های 1998 تا 2002 برای لاتزیو بازی می کرد.
shadan آنلاین نیست.  
قدیمی 06-05-2011, 10:31 PM   #10
سردبیر اخبار

آواتار shadan

ستاره بارسلونا، فابرگاس را مستحق حضور در اين تيم دانست

به گزارش روز يكشنبه ايرنا؛ مهاجم تيم ملي اسپانيا و باشگاه بارسلونا به فابرگاس توصيه كرد درباره آينده حرفه اي خود به خوبي فكر كند.
وي همچنين خطاب به مسوولان و مربيان باشگاه آرسنال هم گفت كه اين بازيكن كاتالاني استحقاق بازگشت به بارسلونا را دارد.
اين ملي پوش اسپانيا از فابرگاس خواست به بارسلونا بازگردد و از آرسنال جدا شود.
تيم فوتبال بارسلونا قهرمان لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا بيش از يك سال است كه خواهان جذب هافبك 24 ساله توپچي هاي لندن است، اما ' آرسن ونگر' سرمربي آرسنال پيشنهاد 34 ميليون پوندي آنها را در سال گذشته نپذيرفت.
اين در حالي است كه منچسترسيتي و اينترميلان هم بدنبال فابرگاس بوده و براي جلب رضايت آرسنال حاضر هستند هر مبلغي را بپردازند.
فابرگاس زماني كه ده ساله بود به آكادمي جوانان بارسلونا پيوست و پس از شش سال با آرسنال قرار داد حرفه اي امضا كرد.
اين هافبك اسپانيايي اكنون مايل است به كاتالونيا بازگردد، جايي كه خانواده اش زندگي مي كنند و هم تيمي هاي دوران كودكي وي درآنجا توپ مي زنند.
'داويد ويا' در اين خصوص، گفت: همه مي داند كه باشگاه بارسلونا خواهان فابرگاس است و معتقدم اين بازيكن استحقاق بازگشت به بهترين باشگاه جهان را داشته باشد.
وي افزود: خانواده فابرگاس در كاتالونيا هستند، ضمن اينكه اين بازيكن فوتبال را در اينجا شروع كرده است و حضور فابرگاس در بارسلونا يك آرزوي بزرگ براي اعضاي تيم است.
اين مهاجم 29 ساله اضافه كرد: خوشحال مي شوم كه او را به عنوان هم تيمي در كنار خود داشته باشم و فكر مي كنم اين بازيكن باهوش هيچ مشكلي براي تطابق با تيم بارسلونا نخواهد داشت.
ويا كه سال گذشته در ازاي 35 ميليون پوند از والنسيا به بارسلونا آمد، معتقداست فابرگاس مي تواند براي پپ گوارديولا سرمربي كاتالان ها نقشي كليدي در زمين ايفا كند و تضمين موفقيت اين تيم در فصل آينده باشد.
shadan آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش